Romantisk Komedie

 

Romantisk Komedie

 

 

Gode links.

 

Film i biografen

Køb film online

Film nyt

 

Romantisk Komedie

 

 

Romantisk Komedie

 

Der er ikke noget som en god kærlighedsfilm. Det skulle da lige være en romantisk komedie. Hvorfor ikke krydre livet med lidt befriende latter?

Vores hverdag har det tit med at blive alt for krævende og alvorlig. Vi skal huske at give os selv nogle små frirum, hvor vi finder ind til det, der er vigtigt her i livet – nemlig at have det godt og være glad. Og går du og trænger til en lille pause fra hverdagens strabadser, så find dig selv en romantisk komedie og se din stress forsvinde ud i den blå luft med masser af smil og latter.

Ja så let er det faktisk. At se en romantisk komedie kan faktisk være helt befriende. Det er måske din bedre halvdel, der i bund og grund går dig mest på nerverne, så hvorfor ikke invitere ham eller hende med ind i dit frirum. Her kan I opleve lidt positivt sammen og måske genfinde gnisten for der er ikke noget så befriende som et godt grineflip sammen med én man holder af.

Har du ingen anelse om, hvad der er romantisk komedie og hvad der ikke, så er der nogle klassikere, som du ikke kan gå helt galt i byen med. En romantisk komedie som Bridget Jones Dagbog kan helt sikkert underholde de fleste kvinder, men måske skal der en anelse mere dramatik og action med, hvis din mand skal synes godt om den. Her kan du vælge en romantisk komedie som Mr. and Mrs. Smith. Her finder du Brad Pitt og Angelina Jolie i hovedrollerne. Der er komik, dramatik og kærlighed i rå mængder. Noget for enhver smag.

Et sikkert hit for både ham og hende er den romantiske komedie What Happens In Vegas med Cameron Diaz og Ashton Kutcher. Det er virkelig en underholdende romantisk komedie, der i den grad kan give stof til eftertanke, hvad angår parforhold. Her ser man tingene fra både hans og hendes perspektiv og kan ofte nikke genkendende til mange af de stereotype scener, der kan udspille sig mand og kvinde imellem.

Hvorfor skal hverdagen være så alvorlig. Snup en romantisk komedie og slip din latter fri.

 

Tags: romantisk komedie, Bridget Jones Dagbog, Mr. and Mrs. Smith, Brad Pitt, Angelina Jolie, What Happens In Vegas, Cameron Diaz

http://www.youtube.com/watch?v=IuW-UKadvNY

 http://www.youtube.com/watch?v=vp08csjN_xI

http://www.lovefilm.dk/community/view_list.html?page=3&customer_list_id=465&e=

 

Romantisk Komedie

Romantisk Komedie

Romantisk Komedie